Ostgratinerad skinka med spenat- och mangoldsås

Ostgratinerad skinka med spenat- och mangoldsås

Gör så här

1. Fräs spenat, mangold och lök i smör. Tillsätt ostsås och koka upp. Smaka av med lite muskotnöt, salt och peppar.
2. Fördela potatis och kött i bleck. Häll över såsen. Strö över ost. Gratinera i ugnen vid 175°C ca 15 min.

Serveringsportion: 295 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen