Ostfisk i ugn

Ostfisk i ugn

Gör så här

1. Blanda squash med färskost, ostsås och strimlade soltorkade tomater.
2. Lägg fisken på smort bleck. Salta och peppra. Lägg på färskostblandningen och tomatskivor. Grädda i ugn på 200° i 20 – 25 min eller tills fisken har en innertemperatur av 60°.
3. Koka potatis och mosa den. Koka upp mjölk och tillsätt under vispning. Smaka av med smör, salt och peppar.

serveringsportion ca fisk 300 g, potatismos 220 g.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen