Ostbricka med Castello® Alps Selection Weissbier

Ostbricka med Castello® Alps Selection Weissbier

Gör så här

Confiterad äggula med rostad svartpeppar:
1. Värm oljan i kastrull till 63°.
2. Lägg äggulorna i oljan, låt sjuda, 63° i 30 min, låt svalna i oljan .
3. Rosta pepparn i smör, låt svalna. Krossa pepparn grovt.
4. Lyft upp de kalla gulorna och garnera med lite flingsalt och krossad peppar.

Blomkål med kummin och vitlök:
1. Plocka blomkålen i små buketter.
2. Stek blomkål i smör tills den fått färg. Tillsätt lök och vitlök, stek till löken är mjuk. Smaka av med salt, peppar och spiskummin .

Nypon i chilihonung:
1. Låt nyponen svälla ca 2 tim.
2. Pressa ur vattnet från nyponen, blanda med honung och sambal olek.

Rostade pumpakärnor och sojabönor med rökt salt:
1. Rök saltet i rök med enris
2. Blanda pumpakärnor och sojabönor. Smaka av med det rökta saltat.

Källa: Castello® Alps Selection 2012


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen