Ostbricka med Castello® Alps Selection Hirten

Ostbricka med Castello® Alps Selection Hirten

Gör så här

Balsamicofikon:
1. Lägg lök och russin i en kastrull. Häll i portvin, vinäger och honung. Låt koka till det blir en simmig konsistens .
2. Skär ett kryss i fikonen. Öppna upp och ställ på bleck. Lägg en klick smör i varje fikon.
3. Tillaga fikonen i ugn, 175° ca 5 min.
4. Vid servering, häll över portvin- och russinblandningen.

Syltad karljohansvamp med vitlök och chili:
1. Koka löken med ättika, honung och vatten till löken är mjuk.
2. Fräs chili och svamp i smör.
3. Lägg svampfräset i lökkoket, låt koka tillsammans.

Rostade kakaobönor med chili:
1. Rosta kakaon i olja, häll av i sil.
2. Blanda kakaobönorna med sambal oelek och honung.

Citrongremolata med libbsticka:
1. Blanda vitlök, persilja och libbsticka med citronskal häll sist i oljan .

Källa:Castello® Alps Selection 2012


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen