Ostbricka Manchego, Taleggio, Getost

Ostbricka Manchego, Taleggio, Getost

Gör så här

PÄRON- OCH PERSIKOSYLT
Kärna ur och skala päron och persikor, skär i mindre bitar. Lägg frukten i en kastrull med vattnet. Låt sjuda ca 10 min. Tillsätt citronsaft och socker, låt koka tills det börjar tjockna. Ta från värmen och låt svalna.

MOROTS- OCH  KUMMINMUFFINS
Vispa ägg och socker luftigt. Vänd ner morötter, valnötter, olja och kummin. Blanda mjöl och bak­ pulver, vänd ner i smeten. Fyll 10 muffinsformar med smeten och strö över lite extra hel kummin. Baka av i ugn på 175° ca 20 min.

HIRSMANDELFLARN
Smält smöret och blanda med övriga ingredienser. Stryk ut smeten på 1 plåt med silpatmatta eller bakplåtspapper. Baka av i ugn på 175° ca 8 min. Låt kallna och bryt i bitar.

Källa: Roland Persson

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen