Ostbricka Greve®, Stilton, Kaltbach, Brie de Meaux

Ostbricka Greve®, Stilton, Kaltbach, Brie de Meaux

Gör så här

HAVTORNSGRANOLA
Smält oljan och blanda med allt utom havtornen. Strö ut på en plåt, rosta i ugn på 175° ca 20 min. Låt svalna och vänd ner havtornen.

RACLETTE MED CHAMPINJONER
Skiva champinjonerna och fin ­ hacka schalottenlökarna. Finstrimla skinkan och skär osten  i 10 bitar. Fräs svampen i smör med löken. Vänd ner skinkan och fördela i portionskoppar. Lägg på osten. Stick ut rundlar av smördegen, lite mindre än kopparna och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö över solroskärnor och vallmofrön. Baka av i ugn på 175° ca 12 min. Värm ostkopparna tills osten har smält i ugn på 150° eller i mikro. Servera med smör­ degslocken på.

FRITERAD PARMESANPOTATIS
Skär potatisen i julienne. Fritera  i olja på 175° tills de är krispiga. Låt rinna av på papper. Riv osten och mixa med panko. Fyll koppar med friterad potatis och strö över ostmixet.

Källa: Roland Persson

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen