Ost- och pepparkaksstubbe

Ost- och pepparkaksstubbe

Gör så här

1. Rulla osten i plastfolie till en rulle, ca 20 cm lång.
2. Skala, kärna ur och skär päronet i 10 klyftor. Koka päronklyftorna i glögg och socker i en kastrull 5-10 min tills de är mjuka. Låt klyftorna svalna i lagen.
3. Krossa pepparkakorna. Rulla ostrullen i smulorna.
4. Skär rullen i 10 små ”stubbar”.
5. Toppa med päronklyftorna och blekselleriblad.

Serveringsportion: 65 g
Källa: Blossa & Kvibille

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen