Örtstekt fläskhare med tomat- och olivsallad

Örtstekt fläskhare med tomat- och olivsallad

Gör så här

1. Mixa innankråmet av vitt bröd med senap, ägg- gula och matolja.
2. Tillsätt persilja och örtkryddor samt smaka av med salt och peppar.
3. Fördela griljeringen på köttet och stek i ugn, 150° till en innertemperatur av 70°, ca 50 min.
4. Låt vila under t ex folie ca 20 min och skiva därefter.
5. Blanda tomater, ost, lök och oliver.
6. Blanda vinägretten och häll över tomatsalladen.
7. Blanda potatisen i klyftor med smör. Baka i ugn, 225° ca 30 min.

Serveringsportion ca: Örtfläskhare 110 g, tomatsallad 140 g, potatis 200 g
Källa: ArlaKöket lunch nr 1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen