Örtig kycklinglåda med två sorters kål och rotmos

Örtig kycklinglåda med två sorters kål och rotmos

Gör så här

1. Blanda vitkål, savoykål, morötter och grädde i bleck. Salta, peppra och strö över örtkryddorna.
2. Lägg kycklingklubborna på kålbädden. Stek i ugn, 150° till en innertemperatur av 72° ca 35 min.
3. Koka rotfrukterna mjuka i hålkantiner i ånga i ugn, ca 60 min.
4. Blanda till ett mos med hjälp av vispen. Späd med buljong. Smaka av med cayennepeppar, citronjuice, salt och peppar.

Serveringsportion ca: Kycklinglåda med kål 330 g, rotfruktsmos 230 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen