Örtig flörtig korvpytt med purjolökssås

Örtig flörtig korvpytt med purjolökssås

Gör så här

1. Stek potatis, purjolök och morötter i smör.
2. Stek korven för sig. Blanda med potatisfräset.
3. Tillsätt gräslök, oregano och persilja. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka grädde, buljongtärning och purjolök ca 10 min. Mixa. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera såsen till pytten.

Serveringsportion: Pytt 250 g, sås 0,75 dl
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen