Örtgravad strömming med buljongkokta rotfrukter

Örtgravad strömming med buljongkokta rotfrukter

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till såsen. Ställ i kylen någon timme så att smakerna mognar.
2. Blanda crème fraiche, franska örter och vitlök. Tillsätt sedan strömming och låt marinera ca 2 tim. Blanda rågmjöl och ströbröd. Vänd filéerna i blandningen. Salta och peppra. Stek dem i smör.
3. Koka rotfrukterna mjuka i buljong.

Serveringsportion ca: Strömming 150 g, sås 0,6 dl, rotfrukter 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen