Örtcannelloni med tomatsås

Örtcannelloni med tomatsås

Gör så här

1. Fräs lök i smör. Häll på krossad tomat, koka upp och låt sjuda utan lock i ca 5 min. Smaka av med salt och svartpeppar. Dra av kastrullen från värmen. Mixa ev. med stavmixer för en slätare sås.
2. Riv rotfrukter och blanda väl med övriga ingredienser till fyllningen.
3. Fyll cannelloni-tuberna med fyllningen.
4. Sätt ugnen på 175°. Smörj en ugnsfast och häll i hälften av tomatsåsen.
5. Lägg de fyllda pastarören i rader och häll över resten av tomatsåsen.
6. Strö över osten. Grädda i 35–40 min.

Serveringsportion ca: 430 g
Källa: Buko Provence

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen