Orientalisk fiskfilé

Orientalisk fiskfilé

Gör så här

1. Lägg fiskbitarna på smorda bleck, strö över salt. Lägg på lock och koka i konvektionsugn 175ºC, 20-25 min. Häll av spadet.
2. Blanda crème fraiche, persilja, citronskal, honung, sambal oelek och potatismjöl. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela blandningen över fisken och gratinera i konvektionsugn 225ºC ca 5-10 min.
4. Servera fisken med ris, lättkokt minimajs, morötter och gröna bönor.

Serveringsportion ca: Orientalisk fisk 125 g, ris 200 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen