Orientalisk äppelsallad

Orientalisk äppelsallad

Gör så här

1. Klyfta varje äpple i 8 bitar.
2. Mixa ingefära med olja, salt och peppar till en marinad. Vänd ner ingefärsmarinaden i äppelklyftorna. Lägg i lök. Baka i ugn på 150°C tills allt är al dente, 5-10 min. Kyl ner.
3. Blanda crème fraiche med curry och vinäger. Smaka av med socker, salt och peppar. Vänd ned äppelblandningen och ruccolan.

Serveringsportion ca: äppelsallad 140 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen