Olivebrioche

Olivebrioche

Gör så här

1. Blanda jäst, mjölk, mixade oliver, ägg och mjöl i en blandare med vinge ca 10 min.

2. Blanda rumstempererat smör med socker. Tillsätt smöret i degen lite i taget medan blandaren går. Låt degen vila i kyl under natten.

3. Dela degen i 4 delar. Rundriv och lägg i 4 smorda brödformar. Låt jäsa till fyrdubbel storlek. Baka av i ugn på 180° i 5 min. Sänk värmen till 160° och låt grädda ca 25 min till.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen