Nötskavsgryta med purjo- och tomat

Nötskavsgryta med purjo- och tomat

Gör så här

1. Fräs skav, lök och champinjoner i smör. Tillsätt tomater och buljong. Koka ca 5 min. Red av med vetemjöl. Koka i ytterligare 5 min. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
2. Servera med ugnsstekt klyftpotatis.

Serveringsportion ca: Gryta 220 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen