Nötfärsterrin med stuvad rotfruktspytt

Nötfärsterrin med stuvad rotfruktspytt

Gör så här

1. Blötlägg ströbröd i mjölk och blanda med ägg och färs.
2. Bryn champinjoner och rödlök i smör. Vänd ner i färsen med kapris, salt och peppar.
3. Fördela färsen i smorda terrinformar. Grädda i ugnen vid 175°C ca 60 min.
4. Fördela potatis och rotsaker i smorda bleck och bryn i ugnen vid 200 °C ca 10 min. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 380 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen