Nötfärslimpa med varm pastasallad

Nötfärslimpa med varm pastasallad

Gör så här

1. Blötlägg ströbröd i grädde. Låt svälla.
2. Blanda ned resten av ingredienserna, smaksätt med kryddor, salt och peppar.
3. Fördela smeten i smorda formar och baka i ugnen vid 175°C ca 60 min.
4. Blanda alla ingredienserna till dressingen, smaksätt med salt och peppar.
5. Koka pasta al dente i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och tillsätt smör vid varmhållning.
6. Tillsätt citron i pastan. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja.
7. Värm tomatsåsen och servera till.

Serveringsportion ca: 425 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen