No-blood-burger

No-blood-burger

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till burgaren. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma till burgare à ca 150 g. Stek dem i smör i stekbord.
3. Värm bröden. Lägg sallad, hamburgare och dressing mellan bröden.
4. Servera med t ex stripes eller klyftpotatis.

Serveringsportion ca: Burgare 150 g, sallad 20 g, dressing 50 g, stripes 125 g
Källa: Ruskigt goda rätter

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen