Nektariner i ingefärslag med vaniljsås

Nektariner i ingefärslag med vaniljsås

Gör så här

1. Picka nektarinerna.
2. Koka upp lagen och koka nektarinerna i den tills de är mjuka.
3. Tag upp nektarinerna och red lagen med lite maizena.
4. Servera nektarinerna med lite lag och vaniljsås.

Tips: Nektarinerna och lagen kan serveras ljummen eller kyld.

Serveringsportion ca: Nektarin 60 g, lag 2 msk, sås 50 g
Källa: VIP-Boken 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen