Nasigoreng med kall limesås

Nasigoreng med kall limesås

Gör så här

1.  Fördela bönor, morot och ris i

bleck.

2. Fräs lök, vitlök, curry och bambuskott i smör. Tillsätt vatten och övriga

ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Låt koka upp och häll över blecket.
3. Tillaga i ugn, 100° ca 30 min.
4. Blanda såsen och smaka av med salt och peppar.

Strö purjolök över riset innan servering. 

Servera nasigoreng med limesås.


Bibin Zhuang, Vivallaskolan, Örebro

Källa: Kock i skolan veg 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen