Mustig nötgryta med haricots verts och dijonsenap

Mustig nötgryta med haricots verts och dijonsenap

Gör så här

1. Fräs grytbitarna i smör. Slå på buljong och brässera grytbitarna tills de är möra. Ta upp köttet och koka ihop buljongen något. Sila buljongen.
2. Fräs bönor, paprika och lök i smör.
3. Koka upp buljong, grädde, soja och senap. Red ev av med maizena. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda i grytbitarna, låt såsen få ett uppkok och tillsätt grönsakerna.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion: Gryta ca 350 g, potatis ca 200 g
Källa: Anna Löfgren Veckan recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen