Mumskardemumma med kokos och curry

Mumskardemumma med kokos och curry

Gör så här

1. Bryn kött och lök i smör. Tillsätt buljong och kokosmjölk. Koka på svag värme tills köttet är klart ca 55 min.
2. Tillsätt rotfrukter när ca 20 min av koktiden återstår (eller ångkoka dem i ugnen och tillsätt dem med crème fraiche och bönorna).
3. Tillsätt crème fraiche och bönor. Koka ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka ris tillsammans med kardemummakärnor. Tillsätt smör och ost. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Gryta 400 g, ris 155 g
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen