Morotssallad med långtidsbakat ägg, senap- och dragoncrème

Morotssallad med långtidsbakat ägg, senap- och dragoncrème

Gör så här

1. Baka äggen hela, i ånga 65° ca 90 min. Låt svalna innan knäckning.
2. Skala morötterna, behåll lite av blasten.
3. Baka morötterna hela i vin, olja, salt och peppar under lock i ugn, 150° ca 20 min.
4. Plocka salladen.
5. Halvera morötterna på längden och lägg upp på tallriken tillsammans med senap- och dragoncrème, sallad och ägg. Strö över gräslök och poppat matvete.
(Se separata recept för senap- och dragoncrème samt poppat matvete)

Källa: Cold lab 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen