Morotskaka med pumpa

Morotskaka med pumpa

Gör så här

1. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen.
2. Bland pumpa- och morotsriv i smeten.
3. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör ner i smeten.
4. Häll smeten i smorda formar.
5. Grädda i ugn, 175° ca 40 min.
6. Smält smöret till krämen, låt svalna. Rör ner kvarg, florsocker och vaniljsocker. Låt stå i kyl.
7. Stjälp upp kakan och låt kallna. Bred över krämen. Garnera med apelsinskal.

Källa: Arlaköket nr 4 2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen