Morotskaka i rutor

Morotskaka i rutor

Gör så här

1. Smält smöret.
2. Vispa ägg och socker, rör ned morot och smör.
3. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kardemumma. Rör ned i smeten.
4. Häll smeten i smord form. (25x30 cm för 20 rutor)
5. Grädda i ugn, 200° ca 15 min.
6. Smält smöret till frostingen, låt svalna. Rör ner kvarg, florsocker och apelsinskal. Bred frostingen över kakan och låt stå i kyl.
7. Strö över strössel.

Källa: Nybakat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen