Mördegskakor från Marocko med varm honungsmjölk

Mördegskakor från Marocko med varm honungsmjölk

Gör så här

1. Blanda mjöl, florsocker och salt. Tillsätt smöret och blanda till en jämn smet. Låt degen vila i kylen ca 30 min.
2. Dela degen i 20 eller 50 bollar och olatta ut dem på plåtar. Lägg dem glest på plåtarna. Grädda i ugnen vid 175°C ca 15 min. Låt svalna
.
3. Värm mjölken och smaka av med mynta och lite honung. Servera till kakorna.

Serveringsportion: Mördegskakor 2 st, mjölk 1,5 dl
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen