Mjuk persikokaka med kanel

Mjuk persikokaka med kanel

Gör så här

1. Låt persikorna rinna av. Lägg dem i smorda formar eller bleck.
2. Pudra persikohalvorna med kanel.
3. Blanda ingredienserna, till och med vetemjöl, till kaksmeten och fördela den över persikorna. Strö över pärlsocker.
4. Grädda i ugn, 175º ca 40 min.
5. Servera med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kaka 115 g, vaniljsås 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen