Mini-tunnbrödsklämmor med pepparrotsfärskkost och kallrökt lax

Mini-tunnbrödsklämmor med pepparrotsfärskkost och kallrökt lax

Gör så här

1.Mixa färskost, pepparrot och hälften an gräslöken till en jämn smet. Smaka av med salt och peppar.

2.Lägg ut tunnbröden och bred pepparrotsosten ovanpå.

3.Skala och strimla löken fint, dela resterade gräslöken i 3 cm långa bitar. Lägg sedan all lök i iskallt vatten några min.(så blir den mildare och riktigt krispig), låt torka på hushållspapper.

4.Dela tunnbrödsarken så att det blir 100 st små ark. Lägg en skiva lax på varje och rulla ihop till små strutar. Rulla sedan in varje strut i lite smörpapper och tejpa så att de håller ihop.

5.Toppa varje strut med gräslök och rödlök.

Serveringsportion: ca 35 gram.
Källa:Arla Köket 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen