Matig linssoppa

Matig linssoppa

Gör så här

1. Fräs curry och lök i smör. Tillsätt potatis och linser och koka i buljong ca 20 minuter.
2. Tillsätt crème fraiche och koka ytterligare ca 5 minuter. Tillsätt morötter och persilja. Smaka av med vinäger, socker, salt och peppar.
3. Fördela en ananasring och två skivor ost per brödskiva.
4. Gratinera i ugnen vid 175°C ca 5 min.

Serveringsportion ca: Soppa 4,5 dl, smörgås 1 st
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen