Marmeladgryta med fläskkött

Marmeladgryta med fläskkött

Gör så här

1. Bryn lök och morot i smör. Tillsätt köttet och bryn runt om.
2. Häll på buljong, crème fraiche, ingefära och soja. Koka upp tills köttet och grönsakerna är färdiga 5-10 min. Smaka av med apelsinmarmelad, salt och peppar.
3. Servera med kokt potatis och broccoli.

Serveringsportion ca: Gryta 200 g, potatis 175 g, broccoli 50 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen