Marinerad torsk med honung och citronsås

Marinerad torsk med honung och citronsås

Gör så här

1. Lägg fisken på bleck.
2. Blanda ingredienserna till marinaden. Låt marinera över natten.
3. Vänd fisken i mjöl och salt. Stek fisken på svag värme på stekbord 165ºC till en innertemperatur av 60ºC.
4. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera med kokt ris och wokgrönsaker.

Serveringsportion ca: Marinerad torsk 120 g, honung och citronsås 50 g, ris 150 g,
wokgrönsaker 60 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen