Marängswiss med twist

Marängswiss med twist

Gör så här

1. Vispa äggvita och strösocker till en maräng. Vänd ned florsocker och baka marängen i 140° i 50 minuter. Låt svalna.
2. Smält choklad till 55°. Tillsätt 1/3 del av vaniljkrämen och kontrollera att blandningen är minst 40°. Häll i resterande vaniljkräm och grädde. Häll i valfri form och låt svalna.
3. Skär banan i kuber 1x1 cm. Smält smör och cassonadesocker till en gyllenbrun karamell, tillsätt bananerna. Låt koka mjuka, slå ut på ett bleck och låt svalna.
3. Lägg maräng invid kanterna och varva med chokladbavaroise, bananer och mousse.
4. Toppa med maräng och lite chokladsås.

Serveringsportion ca: 160 g
Källa: Sweetlab

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen