Mangoparfait

Mangoparfait

Gör så här

1. Vispa äggulor och florsocker fluffigt. Rör ner mangopuré, kvarg och vaniljsocker.
2. Vispa grädde och blanda ner den i smeten.
3. Fyll en form, t ex en sockerkaksform, med smeten och frys i minst 5 tim.
4. Stjälp upp parfaiten på ett fat och garnera med hallon och mynta.

TIPS: Ställ parfaiten i kyl ca 30 min före servering så smakar den mer. Du kan också fördela parfaiten i portionsformar eller avlång sockerkaksform. Skär upp i skivor och servera gärna med hallonsås och färska hallon.

Serveringsportion ca: 80 g
Källa: Lätt och läckert

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen