Mangohoneykarré i currysås

Mangohoneykarré i currysås

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till marinaden och pensla köttet med en tredjedel av den.
2. Stek karrén i ugnen vid 125ºC till en kärntemperatur av 80ºC.
3. Pensla köttet med resten av marinaden vid slutet av stektiden. Låt vila ca 20 min.
4. Skiva karrén.
5. Fräs lök, vitlök och curry i smöret. Tillsätt mjöl, slå på varm hönsbuljong. Koka på svag värme ca 5 min.
6. Tillsätt grädden, koka upp. Smaka av med juice, salt och peppar.
7. Garnera med groddar.
8. Servera med t ex basmatiris.

Serveringsportion ca: Kött 130 g, sås 80 g, groddar 10 g
Källa: VIP-Boken

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen