Mango- och ostgräddad lax

Mango- och ostgräddad lax

Gör så här

1. Lägg laxen tätt i bleck. Blanda alla ingredienser till täcket.
2. Smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen över laxen och grädda i ugnen vid 175° ca 30 min, tills laxen har en kärntemperatur av 56°.
3. Fräs ris och lök i smör. Tillsätt buljong och koka ca 25 min tills riset är klart. Kokas i bleck eller kantiner i ugnen eller i gryta.
4. Tillsätt örterna innan servering.

Serveringsportion ca: Lax med täcke ca 240 g, ris ca 160 g inkl 1,5 dl mjölk, 100 g sallad, 1 knäckebröd och 5 g lätt & lagom
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen