Mandarinfisk med ris och majs

Mandarinfisk med ris och majs

Gör så här

1. Vänd fiskfiléerna i mjöl och stek dem i smör. Salta och peppara. Fisken kan även stekas i ugnen.
2. Fräs löken mjuk i smör. Tillsätt mandariner, juice och salsa. Koka upp. Tillsätt créme fraiche och koka upp. Red av med majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka riset i buljong. Tillsätt majskornen och värm upp.

Serveringsportion ca: Fisk 150 g, sås 1 dl, ris 150 g
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen