Måndagsgratäng med spenat

Måndagsgratäng med spenat

Gör så här

1. Pressa vätskan ur spenaten och bred ut den i ett smort bleck. Lägg på fisk, tomat och persilja, spara lite till garnering.
Rör ut crème fraiche med buljong och krydda med salt och peppar. Häll över fisken.
Grädda i ugn, 225° ca 20 min.
2. Koka riset.
Servera gratängen med ris. Garnera med oliver och persilja.

Serveringsportion: Fiskgratäng ca 200 g, ris ca 180 g
Källa: Arla Köket Fisk

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen