Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.

Majskycklingburgare med prästost, zucchini och bayonneskinka

Härlig kycklingburgare med långlagrad Falbygdens Präst®, lufttorkad skinka och stekt zucchini. Att servera allt mellan rostade skivor levain ger en mer rustik karaktär som tilltalar stamgästerna.

Gör så här

    • Salta och peppra kycklingbrösten. Bryn kycklingen i smör, stek klart i ugn till en innertemperatur på 67-70°.
    • Skär zucchinin i skivor på längden. Salta och peppra och stek i smör.
    • Rosta brödet. Skär osten i skivor.
    • Blanda crème fraiche, senap och repade dragonblad. Smaka av med salt och peppar.
    • Fördela alla ingredienser mellan brödskivorna.