Majs- och potatisbullar

Majs- och potatisbullar

Gör så här

1. Koka och mal eller pressa potatisen.
2. Blanda ihop potatis, paprika, majs, lök, gräslök och pepparfrukter. Tillsätt kvarg och ägg, smaka av med texmex-krydda och salt.
3. Forma smeten till platta bullar ca 80 g/st.
4. Stek i smör på svag värme på stekbord i 5-10 min tills de har fått fin färg och är klara.
5. Servera gärna med tomatsås och marinerade bönor (se recept).

Serveringsportion ca: Potatisbullar 3 st 80 g/st
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen