Lök- och svamp á la Greque med vitlöksbröd

Lök- och svamp á la Greque med vitlöksbröd

Gör så här

1. Fräs champinjonerna i het panna med lite vatten. Låt fräsa tills vattnet från svampen ångat bort.
2. Tillsätt vitlök och grädde och låt den koka in. Smaka av med salt och peppar.
3. Fräs lök och aubergine mjuka i smör. Smaka av med oregano, salt och peppar. 4. Dela varje baguette i fyra halvor.
5. Blanda smör, tomater och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
6. Fördela tomatsmöret på brödhalvorna och grilla dem i ugnen vid 175°C ca 5 min.

Vid servering: Skär brödet på snedden i bitar och lägg upp på tallrik, lägg upp champinjoner och auberginefräs, en klick yoghurt och garnera med persilja.

Serveringsportion ca: Bröd 120 g, champinjoner 70 g, auberginefräs 70 g, yoghurt 50 g, persilja 1 msk
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen