Lök- och rödbetscasserole med kryddig ostsås

Lök- och rödbetscasserole med kryddig ostsås

Gör så här

1. Koka råriset enligt anvisning på förpackningen.
2. Koka alla ingredienserna till casserolen tills rödbetorna är mjuka ca 45 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Värm ostsåsen och tillsätt kryddorna och persilja.
4. Servera med råriset.

Serveringsportion ca: Casserole 150 g, sås 0,6 dl, ris 160 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen