Liten sallad på sked

Liten sallad på sked

Gör så här

1. Skala och koka potatisen. Låt den kallna.
2. Kärna ur äpplet. Skär potatis, äpple, rädisor och ost i tärningar. Blanda med olja och citronsaft. Smaksätt med salt, peppar och kummin. Vänd ner dillen.
3. Lägg salladen i matskedar. Garnera med forellrom och dill.

Serveringsportion ca: 50 g
Källa: Blossa & Kvibille

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen