Linsröra

Linsröra

Gör så här

1.Rosta vitlöken i ugn tills den är gyllenbrun eller i panna med lite olivolja.
2.Koka linserna. Låt svalna.
3.Mixa alla ingredienserna utom kvargen till en slät massa.
4.Vänd försiktigt ned i kvargen.
5.Smaka av med salt och peppar.

Såsen blir godare om den får stå och dra en dag.

Serveringsportion:ca 50 gram.
Källa:Kock i skolan 2010 (Magnus Hasselgren, Kulturskolan Raketen, Björkhagen, Stockholm)

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen