Lingonkaksparfait

Lingonkaksparfait

Gör så här

1. Vispa vaniljsåsaen.
2. Vispa socker och äggulor poröst.
3. Blanda kvarg och vaniljsåsen med äggulesmeten. Kyl.
4. Vispa smör och socker poröst, tillsätt resten av ingredienserna.
5. Bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 175ºC i 10-15 min. Låt kallna.
6. Blanda parfaitsmeten med lingonkakan bruten i mindre bitar. Frys i formar.
7. Servera gärna med rårörda lingon.

Serveringsportion ca: Parfait 100 g
Källa: VIP-Boken

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen