Linfrökex med dillost

Linfrökex med dillost

Gör så här

1. Lägg alla frön i en bunke.
2. Tillsätt vatten, salt och buljong. Blanda och låt stå i ca 4 timmar, tills linfröna blir till en kladdig smet.
3. Bre ut smeten till 10 tunna kex på bakplåtspapper och torka kexen i ugn på 70°C ca 10 timmar.
4. Släpp ut fukten några gånger ur ugnen. Kexen ska bli snustorra.
5. Blanda samman alla ingredienser till dillosten i en skål. Supergott på linfrökexen.

Serveringsportion ca: 110 g
Källa: Deli nr 10, 2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen