Limekryddad kycklinggryta

Limekryddad kycklinggryta

Gör så här

1. Värm kycklingen i vattnet.
2. Tillsätt crème fraiche, kycklingfond, limesaft och grönsaker. Låt koka upp.
3. Red med maizena, utrört i lite vatten, smaka av med koriander, salt och peppar.
4. Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera gärna med gurkstavar och rivna morötter.

Serveringsportion ca: Gryta 340 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen