Lime- och citronpanerad torsk med persiljesås

Lime- och citronpanerad torsk med persiljesås

Gör så här

1. Blanda ströbröd, salt, citron och limeskal. Vispa upp äggen lätt.
2. Vänd fisken i mjöl, ägg och därefter ströbröd.
3. Stek fisken i smör på stekbord 165ºC till 60ºC innertemperatur.
4. Koka upp mjölk och grädde. Red av med vetemjöl. Låt koka ca 5 min. Rör ner fiskbuljongpasta och persilja. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera fisken med sås, ris och lättkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: fisk 140 g, persiljesås 0,75 dl, ris 160 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen