Libanesisk lammfärsröra

Libanesisk lammfärsröra

Gör så här

1. Bryn färs, vitlök och lök i smör på hög värme. Smaka av med salt, peppar och kanel.
2. Ställ färsen att kallna så fort som möjligt.
3. När lammfärsen är absolut helt kall blandas den med fetaost, kvarg och örter.

Tips: God röra till bakad potatis, fyllning till paj, filodegsknyten och matiga mackor.

Serveringsportion: ca 240 g
Källa: Deli oriental

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen