Levainsmörgås med ost och fänkål

Levainsmörgås med ost och fänkål

Gör så här

Gör så här:

1. Mixa rucolan fint med färskosten, smaka av med salt och peppar.

2. Hyvla fänkålen tunt och lägg det i iskallt vatten.

3. Vispa ihop citronsaften med rapsolja och honung. Smaka av med salt och peppar.

4. Bred matfett på brödet och därefter färskost. Fördela ost, tomater och sallat snyggt ovanpå och toppa med olivhacket.

5. Häll av fänkålen, krama ur vätskan och vänd runt den i vinägretten. Fördela ovanpå smörgåsarna precis innan servering och avsluta med vårlök, salt och peppar.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen